vacancies

Services

Groepsaccommodatie De Stelpshoeve biedt u extra service mogelijkheden om uw verblijf nog aangenamer te maken. Prijzen kunt u bij ons opvragen en waneer u gebruik wenst te maken van een service vragen wij u om dit tijdig te melden.

Boodschappen

In Dokkum vindt u alle grote supermarkten voor al uw boodschappen, 10 minuten rijden vanaf de groepsaccomodatie. Ook kunt u bij ons fusten bier bestellen voor de tap of vlees voor de barbeque of gourmet.

Kinder oppas service

Wilt u iets leuks doen? Maar kunnen de kinderen niet mee? Geen probleem, want wij kunnen voor u oppas regelen die iets leuks gaat doen voor de kinderen en goed voor ze zorgt.

Fiets verhuur service

Er lopen hele mooie fietsroutes door en om Holwerd. Deze routes zijn verkrijgbaar in de accommodatie. Wij kunnen fietsen voor u regelen.

Dinner/ontbijt service

Mocht u geen zin hebben om te koken dan kunnen wij voor u een barbeque of een gourmet regelen, ook kunt u een warm en koud buffet bestellen . Bij de snackbar kunt u patat en snacks of ijs bestellen. Ook kan er iemand op ambachtelijke wijze vis voor u komen roken of voor een ontbijt gezorgen. Mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

Kinderhoek

Contact

Stelpspad 10
9151JB
Holwerd
Telefoon: 0642 446 267
E-Mail: klantenservice@destelpshoeve.nl